We zijn er voor jou als reiziger

Reizen kun je zelf, een visum aanvragen kun je zelf. Waarom dus ook niet dat allereerste papiertje dat je nodig hebt voor een toeristisch visum voor Rusland?

We sluiten aan bij de gangbare praktijk op toeristisch gebied. Daarom kun je ook als doe-het-zelfreisboeker die via Booking.com, RusReis.ru of Airbnb bij derde partijen boekt,  bij ons terecht. Of als je bij vrienden gaat logeren.

Dat neemt allemaal niet weg, dat bepaalde regels er ook zijn om overheden te helpen bij het beschermen van hun belangen namens de burgers van hun land. Vul daarom echte gegevens in. Wees daar ook zorgvuldig in, want weglaten van voornamen uit je paspoort voor het visum dat in datzelfde paspoort komt, leidt tot problemen. Ook je paspoortnummer en geboortedatum zijn dingen die je correct moet doorgeven. RusReis.nl aanvaardt op dat punt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van foute opgave door de reiziger.

 

Wat je persoonlijke gegevens betreft: deze pagina kent geen cookies enz.,  en je info wordt slechts gebruikt voor het voucher waarmee je een visum wilt. We delen je gegevens met niemand.


Wees zorgvuldig in het opgeven van de juiste gegevens als volledige voornamen, geboortedatum en paspoortnummer voor het visum.